top of page

MAPPING DE BUTXACA

VÍDEO DEL SHOW

Sin título-3.jpg

Daniel Arellano

Animació digital i creador de Dandream Films & Shows (Pel·lícules i Espectacles)

Artista audiovisual format en Postproducció, Edició i So al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC) de Barcelona i en animació 3D a Escape Studios de Londres. És l’ànima de Dandream Films & Shows (https://ca.dandreamfilms.com/home).
Després de treballar amb vídeo mapping tant a obres de teatre com a façanes d'edificis, arriba el moment d'experimentar amb Playmobil a petita escala. I a partir d’aquí cada any el canal youtube de Dandream Films es llueix amb més de 4 mappings exclusius. Recentment ha exposat les seves creacions a Dubai (Emirats Àrabs Units) al pavelló d'Andorra de l'Expo 2020, i Hamm (Alemanya) amb l'ambaixador de la marca Playmobil, Oliver Shaffer.

Sin título-1.jpg

LA PROPOSTA

La tecnologia immersiva generalment en té poc, de petit format. Mitjançant aquesta instal·lació, passat i present, petitesa i immensitat, dialoguen a través d’un conjunt de figuretes de joguina (ja siguin Playmobil, ja siguin Lego, etc.) que mostren al públic que la fusió d’ambdós mons és possible.  

 

Es proposa una instal·lació en un espai de 4 x 9 metres, conformada essencialment per figuretes de joguina que representaran diversos mons. 

 

Un cop el públic l’hagi contemplat s’apagaran les llums i sobre els edificis i s’hi projectarà un vídeo mapping d’uns 5 minuts de durada. Aquesta previsió horària permet realitzar 60 passis de l’espectacle al llarg d’un dia. Es calcula que la quantitat òptima de públic per cada sessió seria d’unes 20 persones. I en tant que la proposta pot funcionar, per exemple, de 10 del matí a 8 del vespre (10 hores), poden arribar a veure-la uns 600 / 800 espectadors cada dia.

 

La present iniciativa parteix de la instal·lació “Andorra Rural” (https://ca.dandreamfilms.com/rural) ja creada el 2021, passant ara a expandir-se de manera exponencial amb l’experiència acumulada en altres projectes més recents (https://ca.dandreamfilms.com/mapping-playmobil). 

Captura de pantalla 2023-02-02 a las 20.18_edited.jpg

'Una experiència, enfocada a públic familiar, amb un tret diferencial que combina vídeo mapping, amb diorames de joguines de Playmobil'

ELS DIFERENTS MONS

Totes les projeccions dels shows als diferents mons temàtics, responen a les estacions i celebracions de l'època de l'any on ens trobem (Carnaval, Pasqua, Halloween, Nadal, etc.)

poster rural Horitzontal.jpg
palacio copia.jpg
poster dandream space1080 x 1920.jpg
Captura de pantalla 2022-08-07 a las 12.14.23.png

ON S'HA POGUT VEURE?

Nits de vídeo mapping de l'Ambaixada de França a Andorra, Festival Ull Nu, Maximilian Park a Alemanya, Museu Casa Rull a La Massana, Fires Playmobil (a Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Palau d'Anglesola entre altres).

TESTIMONIS DELS ESPECTADORS

IMG_4126.jpg

A. LUENGO - BON DIA ANDORRA

IMG_4128.jpg

"Aquest diorama ha estat l'atractiu més important de la nostra fira" Sergi

IMG_4125.jpg
IMG_4124.jpg
IMG_4127.jpg
Captura de pantalla 2022-09-30 a las 20.27.12 (2) copia 2.png
Captura de pantalla 2022-09-30 a las 20.27.12 (2) copia.png

RIDER

PROVEÏT PER L’ARTISTA:

 

- Projectors

- Carpes

- Diorama

- Llums

- Ordinador

- Equip de so

- Màquina de fum d’espectacles

- Cablejat

PROVEÏT PER L'ORGANITZADOR:

 

-  Un espai de 4x9 metres en pla 

   (preferiblement interior o cobert de la pluja i el vent), 

-  Una presa de corrent (punt de llum), 

  • Tanques per delimitar la carpa amb la instal·lació,

  • o catenàries perquè la gent faci cua

-  Aigües, 

-  1 o 2 voluntaris

-  Un parell de cadires.

Sin título-5 copia.jpg

Existeix la possibilitat de programar alhora diferents mons en diferents carpes, depenent del pressupost espai i necessitats.

PRESSUPOST I CONTACTE

DANDREAM FILMS & SHOWS

Daniel Andreas - 00376 68 60 59

bottom of page